ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ИННОВАЦИИ В СВЕТЕ КУЛЬТУРНО-ГУМАНИСТИЧЕСКИХ ФУНКЦИЙ ОБРАЗОВАНИЯ - Касен, Г. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада оқытушы мен студенттердің өзара қарым-қатынасың инновациялық түрде ұйымдастыру жолдары қарастырылады. Бұл технология білім беру субьекттін қызығушылығын көрсетеді және шынайы әлеуметтік-мәдени жағдайларға бейімделуге дайындайды.