МЕТОДИЧЕСКИЕ И ЛИНГВОДИДАКТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ УСВОЕНИЯ ПРЕДМЕТНОГО СОДЕРЖАНИЯ БАЗОВЫХ ДИСЦИПЛИН СПЕЦИАЛЬНОСТИ "ПСИХОЛОГИЯ" СТУДЕНТАМИ КАЗАХСКОГО ОТДЕЛЕНИЯ - Дуйсенбеков, Д. Д. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада «Психология» мамаңдығының қазақ бөлімі студенттерінің базалық пәндердің мазмұнын игерудегі әдістемелік және лингводидактикалық аспектісі қарастырылған.