СТАНОВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ ВЫСШЕГО МУЗЫКАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН - Мукашева, А. Б. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада Қазақстандағы жоғары музыкалық білімнің қалыптасуы жәңе дамуы қарастырылған. Мақала авторы Қазақстандағы жоғары музыкалық білімнің қалыптасуы және дамуының 1944-2010 жылдар кезеңінің хронологиялық жүйесін құрды.