ҔҦЗЫРЕТТІЛІКТЕРДІ ҔАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ПСИХОЛОГИЯЛЫҔ ӘРЕКЕТТЕРДІ ЗЕРТТЕУДІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Мҧҕамбетҕалиева, М. (Journal of Educational Sciences, 2016)
В статье рассматриваются особенности психологической деятельности студентов при формировании компетентностей.