О НАЦИОНАЛЬНО – ДУХОВНЫХ ЦЕННОСТЯХ АЗЕРБАЙДЖАНА В НАСЛЕДИИ ГЕЙДАРА АЛИЕВА. - Гулиева, Камаля Рафик кызы (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада Гейдар Алиевтың мұрасында ұлттық-мəдени байлыққа көзқарас зерттелген. Мақала авторы Г. Алиевтың еңбектеріндегі азербайджан халқының тілі, тарихы жəне имандылық құндылықтар туралы ойлар қарастырады. In article the relation to national-cultural wealth in a heritage of Haydar Aliev is investigated. The author on a detailed material investigates thoughts and statements about language, history and the moral values of the Azerbaijan people met in works of Aliyev.