ВОЗМОЖНОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ КОМПЬЮТЕРНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ОБУЧЕНИИ - Алиев, Н. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Қазір қоғамның қай саласында болмасын жаңа технологиялар қолданбайтын сала жоқ десе де болады. Адам сенгісіз жылдамдықпен дамып келе жатқан ғылым мен техника халықтың материалдық жəне моральдық жағынан жақсаруында, ғылыми жұмыстарда, инжеренлік жобалауда, өндірістік басқаруда т.б. ешнəрсемен айырбастыруға келмейді. Мақала компьютер технологияларын оқытуда қолданудың мүмкіндіктері туралы жазылған.