ВОЗНИКНОВЕНИЕ И ФОРМИРОВАНИЕ ГРАЖДАНСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ: РЕШЕНИЕ ПРОБЛЕМЫ В ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ШКОЛЕ - Сафарова, С. М. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада авор азаматтық білім бердудің пайда болуы мен қалыптасуына, жалпы білім беретін мектептердегі түйінді мəселелердің шешу мəселесіне тоқталады.