ВОКАЛЬНО-ХОРОВАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ УЧИТЕЛЯ МУЗЫКИ - Мамизерова, Л. П.; Есимжанова, А. Е. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада музыка пəні мұғалімінің вокальдық-хор жұмыстарын жүргізу əдістемесі қарастырылған. Жұмыстың бұл қырының мазмұнын мақала авторлары қазақ музыкасына сүйене отырып, жинақталған жеке педагогтық тəжірибелері арқылы ашады.