ФОЛЬКЛОР КАК ИСТОЧНИК ОБУЧЕНИЯ РОДНОМУ ЯЗЫКУ - Набиева, Шелале Захид кызы (Journal of Educational Sciences, 2016)
Балалар мектепке келгенге дейін-ақ жеткілікті мөлшерде өлеңдерді жаттап, ертегілерді біліп алады.Мектепке үлкен ықыласпен келеді. Мақалада автор ауыз əдебиетінің ана тіліне оқытудағы қайнаркөз екеніне тоқталады.