ЭФФЕКТИВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДИСТАНЦИОННЫХ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В УЧЕБНОМ ПРОЦЕССЕ: ПРОБЛЕМЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ - Джусубалиева, Д. М. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор қашықтан оқыту технологиясын оқыту үдерісіне тиімді қолданудың жолдары мен мүмкіндіктеріне тоқталған. Сонымен қатар ақпараттық технологиялардың тиімді, тиімсіз жақтарына талдау жасаған.