ЭЛЕКТРОННОЕ ОБУЧЕНИЕ КАК УСЛОВИЕ ИННОВАЦИОННОГО РАЗВИТИЯ СИСТЕМЫ ОБРАЗОВАНИЯ - Нургалиева, Г. К.; Артыкбаева, Е. В. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала білім беру жүйесінің инновациялық дамуы ретінде электронды оқытуға арналған. Электронды оқыту ҚР – 2011-2020 жж. арналған білім беруді дамытудың Мемлекеттік бағдарламасының маңызды аймақтарының бірі. 2011 ж. бастап республиканың 44 орта жəне кəсіптік мектептерінде электронды оқыту жүйесінің ендірілуі жүзеге асырылуда. Электронды оқытудың маңызды факторлары кадрлық қамтамасыз етілу жəне инфрақұрылымдар болып табылады.