СОЦИОКУЛЬТУРНЫЕ ОСНОВАНИЯ МОДЕРНИЗАЦИИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ СИСТЕМ - Трапицын, С. Ю.; Мынбаева, А. К. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада қазіргі кездегі білім берудегі дағдарыс мəселесі жəне білім берудің технократиялық, гуманитарлық парадигмаларының əлеуметтік тəжірибеге ауысуы, білім беру жүйесінің модернизациялаудың əлеуметтік мəдени негізі талданған.