ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ ЧЕРЕЗ ИНФОРМАЦИОННО-ОБРАЗОВАТЕЛЬНУЮ СРЕДУ ВУЗА - Колесников, Ю. Ю. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор мақалада оқытудың сапасын жоғары оқу орнының ақпараттық-білім беру ортасы арқылы қамтамасыз етуді қарастырған. Өйткені дəстүрлі оқыту формалары өздерінің тиімділігін төмендететіндігін баяндаған.