ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ПРОГРАММ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ МЕНЕДЖЕРОВ ОБРАЗОВАНИЯ - Трапицын, С. Ю.; Бавина, П. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала білім беру менеджерлерін кəсіби даярлау бағдарламасының нысаны, пəні жəне сапасын бағалаудың өлшемдерін сипаттауға бағытталған. Бағалау көрсеткіштері белгіленген.