РАЗВИТИЕ КОМПЕТЕНЦИЙ БУДУЩИХ МЕНЕДЖЕРОВ НА ОСНОВЕ ИНТЕГРАЦИИ НАУЧНОЙ, ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ, ИННОВАЦИОННОЙ И ВОСПИТАТЕЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Долматов, А. В.; Агапова, Е. Н.; Смирнова, Т. Д. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада авторлар болашақ менеджерлердің құзыреттіліктерін ғылыми, білім беру, жаңашылдық жəне тəрбие əрекеттерді кіріктіру негізінде дамыту мəселелері қарастырылған.