МОДЕЛЬ КОМПЕТЕНТНОСТНО ОРИЕНТИРОВАННОГО ТВОРЧЕСКОГО УЧЕНИЯ - Тихомирова, В. Т. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада оқытудың құзыреттілік бағдарлық жəне шығармашылық үдерісінің үлгісі қарастырылған, соның негізінде құзыреттілік бағдарлық шығармашылық оқытудың авторлық үлгісі ұсынылады.