ПРИНЦИПЫ ПОСТРОЕНИЯ МЕТОДИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ ОБУЧЕНИЯ РУССКОМУ ЯЗЫКУ В ЛИНГВОСТРАНОВЕДЧЕСКОМ АСПЕКТЕ - Балаева, Р. Г. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада орыс тіліне оқытудың тілдік елтану тұрғысынан əдістік жүйесін құрудың ұстанымдары туралы баяндалады.