ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ТВОРЧЕСТВО УЧИТЕЛЯ В АСПЕКТЕ СОЗДАНИЯ АВТОРСКОЙ ТЕХНОЛОГИИ ОБУЧЕНИЯ - Цай, Р. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор әртүрлі технологиялық элементтерді пайдалану негізінде орыс тілің оқытуға арналған, шығармашылықты дамытатын өз технологиясын ұсынады.