МОТИВАЦИОННАЯ КОМПЕТЕНТНОСТЬ ПРЕПОДАВАТЕЛЯ КАК ЗАЛОГ УСПЕШНОГО ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ - Мухатаева, Д. И. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор мотивация туралы ғылыми тұжырымдамаларды қарастыраотырып, оның оқытушылық әрекетіндегі мәнін қарастырған. Сонымен қатар, студенттің оқу процесіндегі мотивациалық қамтамас етудің жолдары көрсетілген.