ПЕДАГОГ XXI ВЕКА - Несипбаева, О. Д.; Преснякова, Т. И. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада авторлар XXI ғасыр педагогына тән кәсіби және жеке қасиеттерін қарастырады. Авторлар Қазақстанның білім беру жүйесіндегі реформаларға, рессей және шетел ғылыми дереккөздеріне сүйене отырып,педагогтың қандай қасиеттерді меңгеруін жан-жақты қарастырады.