СОВРЕМЕННЫЕ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ОБРАЗОВАНИЕМ В МИРЕ И КАЗАХСТАНЕ - Мынбаева, А. К.; Сатывалдиева, А. С. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Білім беруді басқарудың казіргі таңдағы жұйелері: Қазақстан республикасының жәңе шетелдік тәжірибесі» атты мақалада авторлар Қазақстандағы жәңе шетелдегі жоғарғы білім беруді басқарудыңкөптеген жұйелерің, үлгілерің қарастырады.