УЧЕТ СЛОВ С НАЦИОНАЛЬНО-КУЛЬТУРНЫМ КОМПОНЕНТОМ ПРИ ОБУЧЕНИИ РУССКОМУ ЯЗЫКУ КАК НЕРОДНОМУ - Максутова, З. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада орыс тілі халық тілі ретінде қарастырылған және Қазақстанреспубликасының жалпы орта білім беру мемлекеттік стандартының талаптарына сәйкес орыс тілі бойынша жанадаң құрастырылған бағдарламалар сараптаудан өткізіліде.