ПРИНЦИП ДЕМОКРАТИЗАЦИИ ОБРАЗОВАНИЯ И ВОЗМОЖНОСТИ ЕГО РЕАЛИЗАЦИИ В ВЫСШЕЙ ШКОЛЕ - Алиева, Л. Х. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор білімді демократияландыру ұстанымдары жəне оныжоғары мектептерде жүзеге асырудың мүмкіндіктері туралы жазады.