ФОРМЫ СВЯЗИ ШКОЛЫ И СЕМЬИ В СФЕРЕ ФОРМИРОВАНИЯ ФИЗИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ ПОДРОСТКОВ - Дадашев, Дж. В. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада автор жасөспірімдердің дене мəдениетін қалыптастыру аясындағы отбасы мен мектеп арасындағы байланыстың түрлеріне тоқталады.