МУНИЦИПАЛЬНЫЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ СИСТЕМЫ: КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ОСНОВАНИЯ ИННОВАЦИОННОГО РАЗВИТИЯ - Кравцов, А. О. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада муниципалдық білім беру жүйесі жəне оны басқару мəселелерін инновациялық дамудың тұжырымдамалық негізі ретінде қарастырған. Инновациялық үдерістің білім беру жүйесіне ықпалы сипатталған.