ИННОВАЦИИ В ХИМИКО-ПЕДАГОГИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ - Гавронская, Ю. Ю. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор химия пəнін оқытудағы жаңашылдыққа тоқталған. Қазіргі таңда білім беру стандартында құзыреттіліктерге мəн берілгендігі баяндалып, оқытуда сайтты пайдалану үлгісі ұсынылып, тиімділігі сипат-талған.