ВЕБ-СТИЛЬ ЖИЗНИ И СРЕДА ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ СОЦИАЛИЗАЦИИ МОЛОДЕЖИ - Мануйлов, Ю. С. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала жастардың кəсіби əлеуметтену ортасын зерттеу мəселелері мен жастар өмірінің веб-стиліне арналған. Орта амал тұрғысы негізінде автор жастар арасында танымал ақпараттық-электрондық ортасынабағытталумен жоғары оқу орындарының білім беру үдерісінің қайта құрылу мүмкіндіктерін қарастырады. Бұл ортада ол əлеуметтендіру институттарының коррекциясы мен басқаруын талап ететін өзіндік мəденибөлікті көздейді.