ФИЛОСОФИЯ ОБРАЗОВАНИЯ: ВЫЗОВЫ ГЛОБАЛИЗАЦИИ И ИННОВАЦИИ (в условиях медиа-кульутры) - Исмагамбетова, З. Н. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада медиа-орта контексіндегі білім беру философиясының теориялық-əдіснамалық мəселелері қарастырылған. Автор əл-Фараби атындағы ҚазҰУ мысалында университеттің трансформациялануы жағдайындағы қашықтан оқыту жүйесіне көңіл аударады.