ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ВЗГЛЯДЫ ГАДЖИ КЕРИМА САНЫЛЫ - Байрамова, С. С. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада автор Əзірбайжан интеллигенциясының өкілі, педагогика саласының көрнекті өкілі Гаджи Керим Санылы туралы жазған. Оның ақын, педагог, ағартушы ретіндегі бейнесін суреттеген.