ИННОВАЦИОННЫЙ КОМПОНЕНТ В ПОДГОТОВКЕ БУДУЩИХ ПЕДАГОГОВ-ПСИХОЛОГОВ В УНИВЕРСИТЕТЕ - Абдуллаева, П. Т. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор болашақ педагог-психолог мамандарды даярлауда жаңашылдық тұғырдың жеткілікті деңгейде қарастырылмағанын талдап, өзіндік ой қорытқан. Автор жоғары оқу орындарында жаңашылдық құзыреттілікті жəне оқытудың жаңашыл технологияларын дамытуқажеттілігін айтып өтеді.