М. МУРАДХАНОВ О ВОСПИТАНИИ ДИСЦИПЛИНИРОВАННОСТИ В СЕМЬЕ - Шарифова, Э. Т. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада Əзірбайжан халқының педагогі М. Мурадхановтың бала тəрбиесі, əсіресе отбасындағы тəрбие туралы ойлары баяндалған. Бұл мəселенің мектеп, жоғары мектеп аумағында қарастырылып отырғаны сипатталады. М. Мурадхановтың оқушылардың пəнді игеру барысында рухани тəрбие негізін меңгеретіндігі туралы ойлары жазылған.