ПРИНЦИПЫ ОБУЧЕНИЯ МОРФОЛОГИИ В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ - Джафарова, Н. Б. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Оқу үдерісінде табысқа жетуде əзірбайжан тілінің талаптары мен ұстанымдарын білу маңызды. Егер оқушы оқытудың арнаулы заңын, талаптары мен ұстанымдарын сезінсе, онда оқушының оқуға деген ынтасы оянады. Автор бұл мақалада бастауыш сыныптарда морфологияныоқытудың ұстанымдары туралы жазады.