ВОСПРИЯТИЕ СМЫСЛОВОГО СОДЕРЖАНИЯ ТЕКСТА В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ВОЗРАСТА УЧАЩИХСЯ - Рагимова, К. А. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор мəтіннің мазмұнын оқушылар жас ерекшеліктеріне сəйкес жəне əрбір тұлға өзінің жеке ерекшеліктеріне сай қабылдайтындығына тоқталып, талдау жасаған.