РОЛЬ И ЗНАЧЕНИЕ МЕЖПРЕДМЕТНЫХ СВЯЗЕЙ ПРИ ОБУЧЕНИИ МАТЕМАТИКЕ В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ - Биннатова, Ш. Б. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Пəнаралық байланыс соңғы кезде оқытушы ғалымдар мен оқытушылардың назарын көбірек аударып жүрген мəселелердің бірі. Бұл мақала бастауыш сыныптарда математика пəнін оқытудағы пəнаралық байланыстың рөлі мен маңызына тоқталады.