РЕАЛИЗАЦИЯ ЭЛЕМЕНТОВ МУЛЬТИСЕНСОРНОЙ ТЕХНОЛОГИИ В ОБУЧЕНИИ РУССКОМУ ЯЗЫКУ КАК ИНОСТРАННОМУ - Рахманова, С. М. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор мақалада шет тілі ретінде орыс тілін оқытудағы мультисенсорлық технологияны қолданудың элементтерін көрсетеді. Қазіргі кездегі орыс тілін оқыту əдістемесінің негізгі мақсаты тілдік құзыреттілікті дамыту екенін айтады.