ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ СПЕЦИАЛЬНОСТИ В ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКИХ УНИВЕРСИТЕТАХ МИРА - Мынбаева, А. К. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада зерттеу университеттерінің педагогикалық кадрларды дайындаудың әлемдік тәжірибесі сипатталған, әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті педагогика кафедрасының тәжірибесі айқындалған, сонымен қатар, әл-Фараби атындағы ҚазҰУ-нің зерттеу университетіне трасформациялау жағ-дайында кафедраның даму болашағы көрсетілген.