(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор өзін-өзі тану пəнінің қоғам, адам дамуына ықпал ететіндігі туралы жазған. Мақалада пəнді оқу арқылы игерілетін құзыреттіліктер жіктеліп көрсетілген.