(untitled) (Journal of Educational Sciences, 2016)
Балалар ерте жастан мейірім мен қамқорлыққа бөлене отырып, белгілі бір тапсырмалар алады. Ата-ана осы тапсырмаларды орындауға үйретеді. Осы тəсілмен балалар тапсырманы орындауға мəжбүр болады. Автор мақаласында отбасындағы талап принциптерінің ерекшеліктері туралы жазады.