О ПРИЧИНАХ СИСТЕМНОГО НЕСОВЕРШЕНСТВА ТЕОРИИ МЕЖКУЛЬТУРНОЙ КОММУНИКАЦИИ. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада мəдени аралық байланыс теориясының жұйелік қателіктердің себептері қарастырылған.Тhe article is about CAUSES OF SYSTEM Imperfection Theory of InterculturalCommunication.