ТЕОРИЯ МЕЖКУЛЬТУРНОЙ КОММУНИКАЦИИ В КОНТЕКСТЕ ПРОЦЕССОВ МОДЕРНИЗАЦИИ И ГЛОБАЛИЗАЦИИ. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада глобализация жəне модернизация процесстері жұру барысында мəдени аралық байланыс теориясы қарастырылған.Тhe article is about theory of Intercultural Communication in the context of modernization andglobalization.