КОНСТРУИРОВАНИЕ МОДУЛЬНОЙ ПРОГРАММЫ ДЛЯ МУЗЫКАЛЬНО-ИСПОЛНИТЕЛЬСКОЙ ПОДГОТОВКИ УЧИТЕЛЕЙ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ. (Journal of Educational Sciences, 2016)
Қазіргі таңда оқу-тəрбие үдерісіндегі басты міндеттің бірі оқу еңбегін оңтайлы ұйымдастыру болып табылады. Оған: оқытудағы мақсаттылықты көтеру, білім мазмұнының сиымдылығы, оқытудың прогрессивті тəсілдері мен түрлерін қолдану, оқу əрекеттері қарқынының белсенділігін арттыру, техникалық құралдарды пайдалану жатады. Автор бұл мақаласында музыка-орындаушылыққа дайындайтын бастауыш сыныпта модульдық бағдарламаны құрастыру жайында сөз етеді.In article development stages of the modular program for musical-performing preparation of teachers of initial classes are considered and are given concrete examples and the schemes evidently showing this process. The article represents the certain interest from the point of view of search of effective ways of the decision of a problem of musical-performing preparation of students of pedagogical faculty.