ФОЛЬКЛОР КАК ИСТОЧНИК ОБУЧЕНИЯ РОДНОМУ ЯЗЫКУ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Балалар мектепке келгенге дейін-ақ жеткілікті мөлшерде өлеңдерді жаттап, ертегілерді біліп алады.Мектепке үлкен ықыласпен келеді. Мақалада автор ауыз əдебиетінің ана тіліне оқытудағы қайнаркөзекеніне тоқталады.