ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ПРОГРАММ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ МЕНЕДЖЕРОВ ОБРАЗОВАНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақала білім беру менеджерлерін кəсіби даярлау бағдарламасының нысаны, пəні жəне сапасын бағалаудың өлшемдерін сипаттауға бағытталған. Бағалау көрсеткіштері белгіленген.