РАЗВИТИЕ КОМПЕТЕНЦИЙ БУДУЩИХ МЕНЕДЖЕРОВ НА ОСНОВЕ ИНТЕГРАЦИИ НАУЧНОЙ, ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ, ИННОВАЦИОННОЙ И ВОСПИТАТЕЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада авторлар болашақ менеджерлердің құзыреттіліктерін ғылыми, білім беру, жаңашылдық жəне тəрбие əрекеттерді кіріктіру негізінде дамыту мəселелері қарастырылған.