МОТИВАЦИОННАЯ КОМПЕТЕНТНОСТЬ ПРЕПОДАВАТЕЛЯ КАК ЗАЛОГ УСПЕШНОГО ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада автор мотивация туралы ғылыми тұжырымдамаларды қарастыраотырып, оның оқытушылық әрекетіндегі мәнін қарастырған. Сонымен қатар, студенттің оқу процесіндегі мотивациалық қамтамас етудің жолдары көрсетілген.