МЕЖДУНАРОДНЫЕ ДЕСКРИПТОРЫ И КОМПЕТЕНОСТНОСТНЫЙ ПОДХОД В ПРОЕКТИРОВАНИИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ПРОГРАММ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада білім беру бағдарламаларын жобалауда құзырлылықамал тұрғысынан келудің халықаралық тəжірибесі қарастырылған. Қазіргі білім беру бағдарламаларын жобалауға арналған абсолютті, қатысымдық жəне Дублин дескрипторы түсінігі ұсынылған.