ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ПРОЕКТИРОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЯ САМОАКТУАЛИЗИРУЮЩЕЙСЯ ЛИЧНОСТИ ОБУЧАЮЩЕГОСЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Автор білім беруді педагогикалық жобалау проблемасын құзырлы білім беру парадигмасы аспектісінде қарастырады. Мақалада əл-Фараби атындағы ҚазҰУ қабырғасында жүргізілген өзін-өзі өзектендіруші тұлғаныңбілім алуын білім беруді жобалау əдісімен өткізудің тəжірибелік-педагогикалық нəтижелері бейнеленген.