ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ДЕФОРМАЦИИ ПЕДАГОГОВ: ПОНЯТИЕ, КЛАССИФИКАЦИИ, ПРОФИЛАКТИКА (Journal of Educational Sciences, 2016)
Мақалада педагогтың «кəсіби деформациясы» түсінігін анықтауамалдары, деформацияның жіктемесі ашып көрсетілген. Орта мектеп пен ЖОО-ның оқытушыларының сауалнамаларының мəліметтері салыстырылған. Кəсіби деформацияның алдын-алу элементтері ұсынылған.