ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ МАСТЕРСТВО УЧИТЕЛЯ КАК УСЛОВИЕ РАЦИОНАЛЬНОСТИ ОБУЧЕНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Жалпы білім беретін мектептегі, арнаулы білім беретін мектептегі болмасын, институттағы, университеттегі болмасын əрбір сабақ олмұғалімнің шығармашылығы. Мұғалім оқу үдерісінің жəне оқу жағдайының жасаушысы жəне үйлестірушісі болып табылады. Мақалада автормұғалімнің оқытудағы педагогикалық шеберлігі турасында тоқталған.