ФОРМООБРАЗОВАНИЕ В ДИЗАЙНЕ КАК ОСНОВА МЕТОДИКИ УЧЕБНОГО ПРОЕКТИРОВАНИЯ (Journal of Educational Sciences, 2016)
Бұл мақалада дизайнерлік əрекет істеу жиынтық барлық ақпаратты алып түру, болу басты құрал-сайман материалды ұйымдастыру жəне барлық мінездеме аңық сапа беру. Дизайнерлық формада іс-əрекетте аса қажет барлық мінездемеде жасау толық үлгіде адамға анық жоғарғы нəтижесінежеткізу. Творчестволық шешімдерді анықтау, тапсырмаларды дизайн ретінде жобалау, студенттердің жалпы дамыуына, білім алу жəне жақсы оқуға талпынуларына іс əрекет жасайды.